ساندویچ پانل پلی اورتان
ساندویچ پانل پلی اورتان یکی از بهترین و پرکاربردترین انواع ساندویچ پانل هاست. ساندویچ پانل پلی اورتان (Polyurethane Panel) یک نوع ساندویچ پانل است که از دو لایه فلزی (گالوانیزه، آلوزینک و آلومینیوم) با یک لایه فوم پلی اورتان ساخته شده است. این نوع پانل به دلیل خواص عایق حرارتی بالا، مقاومت در برابر حریق و استحکام بالا بسیار محبوب است. پوشش بیرونی این پانل میتواند به صورت رنگی یا غیررنگ باشد و میتوان از آن در ساخت دیوارهای جداکننده، سقفها، دربها و پوششهای ساختمانی استفاده کرد. ضخامت پانلهای پلی اورتان معمولاً بین 40 تا 200 میلیمتر است و با توجه به کاربرد و نیاز سازه میتواند متفاوت باشد.
اگر با ساختار و کاربرد ساندویچ پانلها به خوبی آشنا باشید باید بدانید که از فوم پلی اورتان و تمامی سایر فومها هم در ساخت ساندویچ پانل دیواری و هم در ساخت ساندویچ پانل سقفی استفاده میشود.
انواع فوم پلی اورتان
فوم پلی اورتان استفاده شده در داخل ساندویچ پانل میتواند دارای انواع مختلفی باشد، به صورت کلی فوم پلی اورتان به سه دسته طبقه بندی میشود.
- فوم پلی اورتان B1
- فوم پلی اورتان B2
- فوم پلی اورتان B3
در تمامی مدل های ساندویچ پانل پلی اورتان شاهد عایق بودن در برابر حرارت و برودت هوا هستیم اما در مورد میزان این ویژگی میتواند کم یا زیاد باشد.
برای نمونه میتوانیم به مقایسه این سه نوع فوم از جنس پلی اورتان به کار رفته در ساندویچ پانل بپردازیم، فوم پلی اورتان از جنس (B1) در برابر آتش سوزی مقاومت چندانی ندارد و با وارد کردن مشعل آتش به سرعت آتش میگیرد البته سرعت آتش گرفتن نوع B1 پلی اورتان به مراتب کم تر از فوم اکس پی اس میباشد.
اما در نوع فوم پلی اورتان (B2) آتش سوزی کند تر شکل میگیرد اگر آتش یا مشعل آتش را به فوم پلی اورتان از جنس b2 نزدیک کنیم فوم آتش میگیرد اما به محض دور کردن آتش از آن فوم خاموش شده و از سوختن بیشتر باز میایستد.
در نوع فوم پلی اورتان (B3) زمانی که شعله آتش بر روی فوم قرار میگیرد هیچ اتفاقی رخ نمیدهد و فوم در حالت عادی خود به صورت پایدار باقی میماند و تا 30 دقیقه مقاومت دارد.
برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره قیمت ساندویچ پانل پلی اورتان و خرید ساندویچ پانل پلی اورتان میتوانید به آدرس سایت آسیا پانل مراجعه نمایید و یا از طریق شماره های زیر با کارشناسان ما در ارتباط باشید.
021-22267008/021-22267009
Comments
Post a Comment